За нас

Дознaјте повеќе за нас

Алпинвуд ДОО е основана во 2004 година и е во приватна сопственост. Производството на дрвени палети, греди и даски се главната програма на нашето производство, произведувајќи ги од бука, чам и бор. Секундарно производство на нашата компанија е производство на пелети за греење од А1 класа.

Алпинвуд е компанија која:

  • има традиција и искуство во производство и изработка на производи од дрво;
  • има модерна работилница и најнови машини за производство;
  • не прави компромис за квалитет и секогаш ги користиме најдобрите дрва за изработка;

Алпиневуд ДОО се залага за зачувување на околината во која работи, применувајќи еколошки технологии. За производство се користи дрвна маса од шуми управувани според еколошки и економски стандарди.

Нашето производство е современо на еколошки тестиран производ од највисока класа.

Погледнете уверение
25

Kвалификувани работници, кои користат напредни машини и модерна технологија во процесот на преработка на дрво.

100

Годишно производство од повеќе од 100.000 м3.

60

Повеќе од 60 отсто од производството се извезува на европскиот пазар.

Creative Wood Work

Нашата цел е задоволни клиенти, и тим од професионалци кој ќе се погрижи за тоа.

  • Професионално изработени и висококвалитетни со точни димензии.

  • Премиум производи со димензии по барање на купувачот. Креативна изработка и рационален транспорт и достава.

  • 03 Која е нашата мисија?

    Нашата мисија е јасна: да бидеме водечки произведувач на греди, даски, палети и пелети со врвен квалитет. Посветени сме на создавање производи кои не само што ги задоволуваат различните потреби на нашите клиенти, туку придонесуваат и за позелена и поефикасна иднина.

Услуги

Дел од нашите услуги

...
Греди и даски

Гредите и даските се изработени со стандарден квалитет (AA-CC), со различни димензии во зависност од барањата на купувачот.

Видете повеќе »
...
Палети и елементи за палети

Произведуваме термички обработени дрвени елементи за палети и дрвени палети, со различни димензии во зависност од барањата на купувачот. Нашата компанија поседува сертификати за термичка обработка на дрво.

Видете повеќе »

Услуги

Зошто да не одберете нас?

Над 19 години искуство во дрвната индустрија

Во сигурни раце сте. Нашиот тим има искуство и знаење за да одоговори на вашите барања

Работиме по нарачка

Нарачајте со доверба, знаејќи дека вашата нарачка ќе биде по ваши димензии.

Машини

Инвестираме во модерна опрема за производство на највисок квалитет по најниски цени.

Погон

Нашиот производствен капацитет може да се справи од најголемата до најмалата нарачка. Големиот капацитет за складирање ни овозможува да обезбедиме и залихи на нашите производи

Почитување на стандардите

Нашите производи се сертифицирани и стандардизирани, исто така и тестирани и со тоа го покажуваат квалитетот до кој се држиме.

Гаранција

Доколку имате какви било проблеми во врска со нашите производи, бидете сигурни дека можете да контактирате со член на нашиот тим кој навремено и ефикасно ќе ги отстрани сите проблеми. Задоволните клиенти се наша цел!

Побарајте понуда

Контактирајте не за вашата потреба - проект, производ и друг вид барање. Нашиот тим ќе подготви понуда со најдобра цена, квалитет и рок за изработка според договор.

+389 75 242 222

+389 75 242 213

Производи

Греди

Производи

Палети

Производи

Пелети

Контакт

Контактирајте не

Локација

ул. 101 бр.49 Прељубиште, Тетово, Северна Македонија

Јавете се

+389 75 242 222
+389 76 222 213

Loading
Вашата порака е испратена. Ви благодариме!