Prodhimi i paneleve prej druri (të ngjitura) është programi kryesor i prodhimit tonë.


Gjatësia - gjerësia dhe gjerësia anësore prodhohen në trashësi prej 18 deri në 65 mm, edhe atë prej dru të ahut, lisit, panjës , arrës , qershies, hirit dhe llojeve të tjera.

Prodhimi vjetor prej më shumë se 3000 m3, nga të cilat rreth 80 për qind e panelit të ngjitur (finger joint panels) dhe rreth 20 për qind e petëzuar (one ply laminated panels).

Më shumë se 95 për qind e prodhimit eksportohet në tregun evropian.

Panelet janë bërë në cilësi standarde ( AA - CC ), lagështia 8 për qind ( +/- 2 për qind ).

Të dy anët e paneleve lëmohen me letër zhavori me granulim 80 - 120. Ngjitja kryhet në kushte të nxehta dhe të ftohta, dhe përdorët ngjitëse sipas standartit EN204 D3 dhe D4.

 
- RRETHE PREJ DRURI PËR TAVOLINA UNIKE ME EPOX.
bejme prodhimin e tavolinave prej druri me forma unike te mbushura me epoxy.

 

- ELEMENTE PREJ DRURI
Prodhojmë elemente prej druri ,me dimenzione të ndryshme për industrin e mobiljeve.
 
PALETA PREJ DRURI
Prodhojmë paleta prej druri të trajtuara termikisht, me dimenzione të ndryshme në varesi të kërkeses së konsumatorit.
kompania jone disponon certifikate për trajtim termik te drurit.
 
PELET 100% AHË
Prodhojme pelet 100% ahe i klasit A1.
 

Cfare ka te re?

Monday, 11 March 2013

Prodhime tjera

Friday, 08 March 2013

Për neve